Vampire Home

Een internaat vol mensen en vampieren
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Fight to the nightmare..

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 11:53 am

(Alleen Ella en Yafuri.)

Yafuri kwam weer uit bij het halletje. Hij bleef voor de duisternis staan en hij keek er kil naar. ''Daar gaan we dan..'' zei hij droog en hij rende pijlsnel het halletje in. Hij rende door en uiteindelijk kwam hij weer bij het oude perron uit. Yafuri keek in het rond en ineens hoorde hij wat. Vier nogal breed gespierde mannen kwamen tevoorschijn gesprongen. Ze grijnsde vals en ze waren duidelijk ook vampieren. ''Yafuri waarom kom je niet meer terug bij de groep? Naja je kunt niet meer terug van de baas moeten we je uitroeien..'' zei een van de mannen grijnsend. Yafuri keek omzich heen naar hen en snoof. ''Dat gaat je toch niet lukken..'' gromde hij naar hen. ''Oja? Dat zullen we nog wel eens zien..'' zei een van hen weer en deze haalde dan ook gelijk naar Yafuri uit. Yafuri sprong omhoog en trok zijn zwaard hij haalde uit naar de man maar deze ontweek erg snel. Vervolgens sprongen de anderen ook op Yafuri af en een van hen sloeg Yafuri weg. Yafuri klapte op de grond maar sprong snel recht. Hij keek strak naar de mannen en sloeg met zijn zwaard richting hen. De mannen waren zo snel en het was maar een enkele keer dat Yafuri raakte. Yafuri werd vervolgens weer weg geslagen en hij klapte tegen een paal op. Yafuri voelde de paal in zijn rug en hij snakte voor kort naar adem. Hij zag toen hoe een van de mannen zijn geweer op hem richtte en Yafuri sprong snel weg. De man lostte een schot en Yafuri ketste de kogel snel af met zijn zwaard. Hij zag de kogel op de grond vallen en merkte dat het zilver was. ''Fijn..'' mompelde hij met een zucht en vervolgens kwamen heel wat kogels ineens op hem af. De andere drie mannen hadden hun geweren ook gepakt. Yafuri ketste de kogels zo snel mogelijk af en sprong dan ineens omhoog. Hij gooide zijn zwaard pijlsnel naar een man toe en het zwaard doorboorde de man. Yafuri trok zijn zwaard vervolgens snel uit hem en hij sloeg het hoofd van een andere man eraf. De andere twee keken om en schoten weer op hem. Yafuri bukte en sprong laag naar een van de twee toe. Hij stak het zwaard ineens snel in de maag van de man en die kromp ineen. Yafuri sprong daarna omhoog en hij keek over zijn schouder naar de overgebleven man. Deze lostte alleen een schot af die Yafuri niet had verwacht en een kogel boorde zijn onder rug in. Yafuri zijn ogen werden groot en hij viel naar beneden. Hij klapte op de grond en hij stond kreunend op. Vervolgens lostte de man weer twee schoten. Een kogel kwam in de buik van Yafuri terecht en de andere in zijn borst. Vervolgens sprong de man op hem af en hij sloeg hem tegen een paal aan. Yafuri voelde de beuk van de paal in zijn rug en bloed ontsnapte uit zijn mond. Yafuri zakte ineen terwijl hij de wonden voelde branden. Yafuri keek kil naar de man. ''Daar zul je voor boeten..'' gromde hij schor en kil. ''En dat is dan een van de beste van de groep, je stelt niks voor'' zei de man grijnsend en deze sloeg zijn armen over elkaar heen en keek minachtend naar Yafuri.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 12:17 pm

Ella had Yafuri al die tijd achtervolgd en toen ze uiteindelijk bij het perron aankwam bleef ze achter een muur staan. Net toen ze naar hem wou toerennen , zag ze dat er vier mannen op hem afkwamen. Ella verstopte haar weer achter de muur en keek toe.
''Yafuri waarom kom je niet meer terug bij de groep? Naja je kunt niet meer terug van de baas moeten we je uitroeien..'' hoorde ze een van de mannen zeggen. "Groep ? Welke groep?" dacht Ella terwijl ze nog eens naar de mannen keek. Ze zag hoe de man naar hem uithaalde en Ella wou op hem afrennen. "Blijf staan." siste ze zacht tegen zichzelf. "Yafuri kan dit wel aan." dacht ze terwijl ze zich wou omdraaien om weg te gaan.
"Hoe kom ik zo stom zijn om hem niet te vertrouwen , hij kan perfect die ventjes vermoorden." fluisterde ze tegen zichzelf terwijl een glimlach haar gezicht sierde.
Plots hoorde ze schoten en Ella bleef staan. Haar ogen werden groot en ze draaide zich in een ruk om. Zo snel als ze kon liep ze weer naar haar muur en daar bleef ze weer achter staan. Ze zag Yafuri ineengezakt tegen een paal aanzitten en Ella gromde. ''Daar zul je voor boeten..'' hoorde ze Yafuri grommen maar al snel richtte ze haar aandacht op de man voor hem. ''En dat is dan een van de beste van de groep, je stelt niks voor'' zei de man grijnsend waarna hij zijn armen over elkaar heen sloeg. Dit was de druppel voor Ella en ze haalde haar lange mes uit haar broekzak. Ze schraapte deze over de muur heen en het maakte een eng geluid. "Hij is wel degelijk de beste." siste Ella terwijl ze achter de muur vandaan kwam. De man keek op en zag het kleine meisje staan. Ella keek naar Yafuri en zag dat hij vele wonden had. Ze slikte en keek de man woedend aan. "See you in hell." siste ze terwijl ze op de man afliep. Ella maakte een sprong en nog voor ze bij de man was voelde ze iets brandends door haar schouder gaan. Ze vloekte en viel neer op de grond.
De man liep rustig op haar af en duwde met zijn voet tegen Ella. Ella's ogen schoten open en ze sprong op de man af. Met haar mes scheurde ze zijn buik open en de man viel neer.
Ella stond over de man gebogen en spuwde in zijn gezicht waarna ze naar Yafuri keek. Haar schouder stak behoorlijk en ze legde haar hand op de wonde waarna ze naar hem toe liep. "Yafuri?" fluisterde ze terwijl ze naast hem neerzakte.

(even eten)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 12:29 pm

Yafuri probeerde recht te komen maar het ging niet. Was het nu dan al het einde? Nee nooit.. Hij zou niet opgeven maar ineens zag hij iets aankomen. Een jong meisje die niemand minder dan Ella was. Ze was dus toch gekomen. Hij keek met half open ogen toe terwijl hij tegen de paal aan lag en het brandende gevoel over zijn lichaam verspreidde. Op de plekken van zijn wonden verschenen dan ook steeds grotere bloedvlekken en hij had het gevoel dat zijn ogen dicht zouden vallen. Toch liet hij het niet toe, hij bleef toekijken hoe Ella met de man vocht maar uiteindelijk vielen zijn ogen dicht en werd alles dus zwart. Zijn gehoor was alleen nog wel op scherp en hij hoorde dan ook uiteindelijk wat neer vallen, hij slikte een keer en hoopte niet dat het Ella was. Maar die vraag werd dan ook al snel beantwoord toen hij de stem van Ella naast zich hoorde. Yafuri opende zijn ogen half en hij keek Ella aan. ''Ik had je toch gezegt niet te komen...'' zei hij zacht met een zwak glimlachje en hij voelde het brandende gevoel bij zijn hart komen. Zijn ogen werden dan ook even groot en hij snakte even naar adem waarbij ook wat bloed weer uit zijn mond kwam. Hij keek daarna weer gewoon en zijn ogen vielen weer dicht. Hij had de wond van Ella wel gezien en hij werd daar dan ook wel kwaad om maar de man was al dood en op dit moment kon hij niks meer doen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 12:51 pm

"En jij denkt dat ik luister." zei ze schor waarna ze kort lachte. Het brandend gevoel werd heviger en Ella gromde. Ze klemde haar hand rond haar mes en sloot haar ogen. Ze ademde diep in en peuterde de kogel uit haar schouder. Het deed pijn en Ella kneep haar ogen nog meer dicht dan dat ze al waren. De kleine, maar pijnlijke kogel viel op de grond en Ella opende haar ogen. "En nu jij." zuchtte ze terwijl ze probeerde op te staan. "Tenminste al je nog wilt leven." zuchtte ze terwijl ze hem aankeek. "En je weet dat ik jou niet kwijt wil en dat ik van je hou." fluisterde ze daarna, maar het laatste fluisterde ze heel zacht. Ze ging voor hem staan en ging op haar knieën zitten. Ze zag de wonden in zijn buik en borst. Misschien had hij er nog meer , dat wist ze niet. Haar schouder stak en Ella gromde. "Wie waren die mannen?" vroeg ze kil terwijl ze haar hand op de wonde plaatste.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 12:59 pm

Yafuri hoorde haar woorden en hij grinnikte even maar door dat bewoog zijn buik een beetje en dat deed weer pijn dus stopte hij maar snel. Hij haalde dan eens diep adem en hij hield zijn ogen gesloten. Hij hoorde toen haar woorden over of hij nog wou leven en hij snoof eens. ''Tuurlijk wil ik nog leven..'' zei hij zacht en wat schor. Hij voelde de pijn dan ook erger worden en beet weer op zijn kiezen. Hij balde zijn vuisten en hoorde dan haar volgende woorden. ''Ik.. hou ook van jou..'' zei hij zacht en moeizaam want het lukte hem bijna niet om nog maar een woord te zeggen door de pijn. Hij hoorde dan haar vraag en hij zuchtte eens diep. Toch besloot hij maar erop te antwoorden maar nog voor hij dat kon doen viel hij ineens weg en zijn ademhaling begon erg onrustig te worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 1:09 pm

''Tuurlijk wil ik nog leven..'' hoorde ze hem zeggen. "Goed dan." lachte ze en ze stak haar mes in een van de wonden. Al snel peuterde ze één kogel eruit en ze haalde haar mes uit zijn wonde. ''Ik.. hou ook van jou..'' hoorde ze en Ella keek hem aan. Een kleine glimlach stond op haar gezicht. Ella stak haar mes in de andere wonden en peuterde ook de andere kogel eruit. "Zo dat .." Ella kon haar zin niet afmaken , want plots begon Yafuri onregelmatig adem te halen. "Yafu?" vroeg ze in paniek. Was ze dan een wonde vergeten ?
Zo snel als ze kon trok ze Yafuri van de paal weg en een grote wonde in zijn onderrug werd zichtbaar. Ella's ogen werden groot en ze dook er opaf. Ze peuterde de laatste kogel eruit en zette Yafuri weer recht. Ze drukte hem tegen zich aan. "Yafuri?" probeerde ze opnieuw.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 1:18 pm

Het brandende gevoel van het zilver had zich onder tussen al helemaal over zijn lichaam verspreid en was dus ookal bij zijn hart aangekomen. Yafuri probeerde er tegen te vechten maar het was moeilijk. Hij voelde dan ook maar heel lichtjes dat hij omgedraaid werd en hij hoorde de stem van Ella zuiver in zijn hoofd echoén. Yafuri probeerde dan ook wakker te worden maar het lukte niet. Hij ademde dan ook nog steeds onrustig en een straaltje bloed gleed langs zijn mond. Het aantal bloed dat hij nu verloren was deed hem niet goed, toch was hij geen opgever. Hij was nog jong en hij wou dan ook absoluut nog niet dood. Bovendien wou hij Ella ook niet alleen achter laten, hij hield van haar. Zij was de enige waar hij zoveel lol mee kon hebben, waar hij echt goeie vrienden mee was geworden en waar hij uiteindelijk verliefd op was geworden. Hij zou het niet aan kunnen om haar alleen te laten. Maar hoe moest hij dan wakker worden? Hoe kon hij zorgen dat dat brandende gevoel weg ging? Dat waren vragen die maar door zijn hoofd gingen. Want ookal waren de kogels verwijderd uit zijn lichaam, het zilver had zijn lichaam al zo'n beetje beinvloed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 1:30 pm

Toen Yafuri niet reageerde raakte Ella in paniek. Ze wist niet wat ze moest doen. "Vecht er tegen Yafu." zei ze met een bibberende stem. Ze wreef lichtjes over zijn rug en zuchtte.
Ze wou hem niet laten gaan. Hij was de eerste persoon waar ze zoveel lol mee had beleeft, en waar ze verliefd op was geworden. Ze wou hem nog niet kwijt. Niet nu.
Een helse pijn brandde in haar schouder en Ella gromde. Verd*mde rotkogels.
Ella keek naar Yafuri die nog steeds zijn ogen gesloten had. Zou hij dood zijn ? nee , dat kon niet anders zou hij niet meer ademen.


(korte post iknow moet gaan. -.- )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 2:08 pm

Yafuri bleef stil liggen, naja het enige wat niet stil was zijn snelle ademhaling. Yafuri hoorde lichtjes de woorden van Ella en uiteindelijk kwam hij weer een beetje bij. Hij voelde dan ook dat ze over zijn rug wreef en dat voelde fijn. Yafuri hoestte even en hij proefte heel erg de smaak van bloed in zijn mond, dit keer was het dan ook niet iemand anders zijn bloed maar zijn eigen bloed. Yafuri opende half zijn ogen en hij zag alles heel wazig. ''Ella..?'' zei hij heel zacht maar wel verstaanbaar als je goed zou luisteren. Het beeld werd lichtjes wat scherper maar zijn ademhaling was nog niet helemaal in orde en dat deed hem dan ook misselijk worden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 6:07 pm

"Ella..?" hoorde ze een zachte stem zeggen. Ze keek Yafuri aan. Gelukkig , hij leefde nog.
"Ja ? " vroeg ze. Ze bleef over zijn rug wrijven en keek hem aan. Zijn ademhaling was nogsteeds onregelmatig en dat baarde Ella zorgen. Ze ging wat rechter zitten en keek rond.
Ze moesten hier weg , zo snel mogelijk naar Milla , om hun wonden te laten verzorgen.
Ze zuchtte, waarom kwam Milla's naam toch steeds in haar hoofd. Was ze in gevaar ?
Ze sloot even haar ogen. "Yafuri , we moeten hier weg." zuchtte ze en ze opende haar ogen weer. "Onze wonden moeten verzorgd worden , en die van jou zeker." zei ze met een schorre stem. Het branden gevoel werd heviger en Ella kneep haar ogen stevig dicht waarna ze op haar tanden beet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 8:39 pm

Yafuri glimlachtte even lichtjes naar haar toen ze ja had gezegt. Hij had meer naar haar gevraagt om antwoord te krijgen zodat hij zeker wist dat zei het was. Zijn blik werd dan ook wat scherper en hij zag Ella nu wat beter. Hij hoorde dan ook haar woorden en hij zuchtte diep. ''Je moet hulp halen Ella.. Ik kan niet staan en jij kan me niet dragen.'' zei Yafuri en hij slikte een keer. Hij merkte dan ook dat ze haar ogen dicht kneep en hij draaide zijn hoofd even lichtjes richting de wond. Moeizaam legde hij zijn hand op haar wond en hij voelde het bloed. Een rilling ging dan even over zijn rug en hij sloot dan voor kort zijn ogen weer. Hij hield zijn hand dan ook nog even op haar wond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 8:53 pm

Ella hoorde zijn woorden en zuchtte waarna ze haar ogen opende. 'Maar ik wil jou hier niet alleen laten.' zuchtte ze. 'Stel je voor dat er nog meer van die mannen komen en jou helemaal afmaken." vervolgde ze.
Yafuri was te zwak om nu nog tegen zo'n soort mannen te vechten. Ze voelde zijn hand op haar wond en het prikte maar ze zei er niks van. Ella legde haar hand op de zijne en glimlachte kort. Ze kende Yafuri nog maar een paar dagen , en toch hield ze al zoveel van hem. Het korte gevoel van zijn lippen op de hare deed haar kort lachen.
Ze sloot haar ogen even en zuchtte waarna ze haar ogen weer opendeed.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 10:07 pm

Yafuri keek naar haar en hij luisterde naar haar woorden. ''Dat maakt even niet uit, en ik sla ze wel van me af..'' zei hij met een vaag glimlachje. Hij keek haar dan ook weer aan, natuurlijk wist hij zelf ook wel dat dat onmogelijk was maar hij wist gewoon even niets anders te antwoorden dan dat. Hij haalde zijn hand weer van haar wond af en hij merkte toen dat ze even lachtte. ''Wat is er?'' vroeg hij aan haar want hij begreep niet echt waarom ze zou nu zomaar gaan lachen. Op dit moment was er namelijk niet echt iets grappigs. Hij keek dan ook even naar het plafond maar richtte zijn blik al snel weer op haar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 10:23 pm

Ella trok een wenkbrauw op toen ze hoorde wat hij zei. "Hmm , ja tuurlijk." zeo ze droog en ze rolde met haar ogen. Ze haalde haar hand van de zijne af en zuchtte. ''Wat is er?'' hoorde ze hem zeggen en ze lachte weer voor kort. "Niks , ik dacht gewoon aan je k.." Ella stopte even maar haalde haar schouders daarna op. "Ik dacht gewoon aan je kus." zei ze en ze grijnsde waarna ze haar mes van de grond pakte. 'Ik ga je dragen.' zei ze zacht terwijl ze opstond. "Ik mag dan wel een klein meisje zijn.." ze stopte en rolde met haar ogen. "..But I'm a vampire." grijnsde ze erachteraan. Ze wist dat Yafuri het niet wou maar dat boeide haar niet. "Maar eerst dit." zei ze terwijl ze uit haar broekzak het zalfje haalde wat Milla had gebruikt. Ze had het van haar gestolen omdat Ella wist dat het nog van pas ging komen. Ze ging weer op haar knieën zitten en smeerde het goedje over zijn wonden waarna ze haar mes weer uit haar broek haalde. Ze sneed twee grote lappen stof uit haar broek en bond deze rond zijn wonden. "Handig , zo'n zus die alles weet over geneesdingetjes." mompelde ze terwijl ze een knoop in het stof maakte. Even keek ze hem glimlachend aan. 'Kan je zelf opstaan , of moet ik je helpen?" vroeg ze zacht terwijl ze weer opstond.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 11:18 pm

Yafuri hoorde haar antwoord en lachtte even kort. ''auw..'' zei hij daarna eens droog en hij legde een hand op zijn buik. Door het lachen bewoog zijn buik dus ja dat deed dan weer even pijn. Hij hoorde dan haar woorden over dat ze hem ging dragen en hij keek even met grote ogen naar haar. Zijn adem was onder tussen dan ook weer wat rustiger geworden. Hij hoorde dan haar volgende woorden en hij grijnsde even lichtjes. ''je bent een vampier dat klopt, maar dat wil niet zeggen dat je zomaar mij een beetje kan gaan tillen, ik bedoel je bent zelf ook nog gewond..'' zei hij zacht en hij keek rustig naar haar toen ze een zalfje op zijn wonden deed. Het leek op het zalfje dat Milla ook voor zijn wonden had gebruikt en dus vond hij het niet erg. ''Doe het dan ook gelijk bij jezelf op he..'' zei hij droog en nog wat schor tegen haar. Hij hoorde dan haar vraag en hij keek even omzich heen. ''Op een hoop van zege dan maar..'' zei hij droog en hij probeerde zichzelf recht te krijgen. Uiteindelijk lukte dat dan ook wel een beetje al ging het moeizaam. Door dat hij recht was gaan zitten, was hij nu met zijn gezicht vlak voor het gezicht van Ella. Hij dacht dan ook voor kort even na over de kus en hij keek dan ook ondertussen even weg. Daarna keek hij Ella weer rustig aan en hij drukte zijn lippen voorzichtig weer even op die van haar. Hij was dan nu wel gewond, hij had het niet kunnen laten om het nog eens te doen. Het gaf hem zo'n warm en fijn gevoel.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 11:30 pm

"Nou en , ik ben niet bang van pijn." grijnsde ze terwijl ze het zalfje op haar eigen wonde smeerde. De pijn verlichtte bijna meteen en Ella stak haar mes in haar broekzak. Een kletterend geluid weergalmde door het perron. "Oh fijn." zuchtte ze terwijl ze naar haar broek keek. Ze had haar eigen broekzak doorgesneden en nu was haar mes eruit gevallen. Ze rolde met haar ogen en raapte haar mes weer op waarna ze het in haar andere zak stak.
''Op een hoop van zege dan maar..'' hoorde ze hem zeggen en Ella keek op. Toen Yafuri probeerde recht te staan , keek Ella hem aan. "Hmm , ik wel dat ik je niet moest helpen." grinnikte ze. Yafuri's gezicht was nu vlak voor Ella's gezicht en ze glimlachte verlegen. Toen ze zag dat hij even wegkeek trok ze een wenkbrauw op. "Wat?" vroeg ze met een grijns. Alleen een antwoord kreeg ze niet. Ze voelde Yafuri's lippen weer op de hare en een warm, prettig gevoel bekroop haar en ze sloot haar ogen. Ella's knieën knikten en ze dreigde erdoorheen te zakken. Toch bleef ze staan. Ze wou dat dit moment kon blijven duren.
Jup, Ella was verliefd. Verliefd op Yafuri.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 11:39 pm

Yafuri hield zijn lippen op de hare en hij merkte dat ze knikkende knieén had. Hij pakte een arm van haar vast en trok haar naar zich toe. Hij sloot zijn ogen dan ook even terwijl hun lippen elkaar nog raakten. Hij wou dat dit moment uren kon duren, natuurlijk moest het ooit stoppen maar zo lang het kon zou hij het doen. Hij had dan ook niet het idee dat Ella het erg vond dat hij haar nu zoende. Hij was verliefd op haar en hij moest dat gewoon duidelijk laten zien, ookal was hij zo erg verwond. Hij voelde zich dan ook weer helemaal warm worden van binnen. Hij had nog nooit zo'n fijn gevoel gehad, maar Ella was dan ook de enige die hem dit speciale gevoel kon geven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   vr jan 01, 2010 11:50 pm

Ella's wangen waren helemaal rood gekleurd. Toen ze voelde dat Yafuri haar arm vastnam en haar naar zich toe trok werd dat warme gevoel alleen maar sterker. Een kleine glimlach stond op haar gezicht. Ze probeerde haar lippen van die van Yafu te halen, maar het lukte niet. Ze wou het eigenlijk niet. Toen het uiteindelijk toch lukte , keek ze hem aan. "Yafu.." fluisterde ze terwijl ze recht in zijn ogen keek. Ze wou hem zoveel dingen zeggen, maar ze durfde niet. Haar wangen werden nog roder en ze gaf hem nog een klein kusje. "Ik hou van je.." fluisterde ze haast onhoorbaar. "Alleen jij.." zei ze en ze porde hem zachtjes in zijn zij. "Alleen jij moet nu thuis op je bed liggen." zei ze en ze grijnsde. "Ookal wil ik dat dit zou kunnen blijven duren." mompelde ze terwijl ze haar tanden stevig opelkaar hield zodat het bijna niet verstaanbaar was. Ze pakte zijn hand vast en verstrengelde haar vingers tussen die van hem.

(Ik moet gaan, tot morgen x )
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   za jan 02, 2010 12:07 am

Yafuri merkte dat hun lippen van elkaar af gingen en hij keek haar rustig aan. Hij hoorde dan ook hoe ze zijn naam fluisterde, of nouja deels. Hij vond het eigenlijk ook wel leuk dat ze hem zo noemde. Hij wachtte dan ook rustig af want hij had zo'n gevoel dat er meer kwam. En dat was dan ook zo, hij luisterde naar haar woorden en hij glimlachtte even lichtjes. ''Ik hou alleen maar van Ella...'' zei hij zacht en rustig. Hij zag dan ook dat haar wangen roder waren gaan kleuren en dat deed hem goed. Hij hoorde dan haar woorden over dat hij nu thuis in bed moest liggen maar dat ze zou willen dat dit nog uren kon blijven duren. ''We kunnen het uren laten duren..'' zei hij rustig maar zacht tegen haar en hij voelde bij een van zijn handen haar vingers tussen de zijne. Hij legde zijn andere hand dan onder haar kin en hij drukte zijn lippen zachtjes weer voor een tijdje op die van haar.

(Ok, tot morgen.)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ella

avatar

Aantal berichten : 161
Registratiedatum : 29-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 14
Soort: Vampier
Partner: Forget about blood , Yafuri's my addiction now.

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   za jan 02, 2010 2:12 pm

''Ik hou alleen maar van Ella...'' hoorde ze hem zeggen en Ella's glimlach werd breder.
"Yafu , je moet nu echt.." verder kwam Ella niet want Yafuri was al weer aan het praten.
''We kunnen het uren laten duren..'' zei hij en Ella grinnikte kort." Hoeveel uur had je in gedachten?" vroeg ze. Ella voelde ze zijn hand onder haar kin waana ze zijn lippen weer op die van haar voelde. Ella verroerde zich niet. Ze vond het leuk om bij Yafuri te zijn. Ze vond hém leuk. Ze was dan wel twee jaar jonger dan hem maar wat maakte haar dat uit. Binnekort zou ze toch 14 worden. Ella haalde haar lippen van die van Yafuri en ze bleef stokstijf staan. Haar ogen waren groot en leeg.

Milla ontmoet een jongen , genaamd Zero,het is haar neef , dus ook die van Ella. Ze raken aan de praat en Milla vraagt of Zero bij hun wilt komen wonen. De jongen gaat mee naar haar huis. Zero doet raar en Milla probeert hem in bedwang te houden. Plots stak Zero een mes in haar buik..

Ella kniperte met haar hogen en viel bijna om. "Milla!" piepte ze terwijl ze rondkeek. "Milla is gewond!" piepte ze weer. Ze keek naar Yafuri. "We moeten naar huis." zei ze in paniek. De angst in haar blik was duidelijk te zien.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Yafuri Chao

avatar

Aantal berichten : 180
Registratiedatum : 28-12-09

Vampire Character
Leeftijd: 15
Soort: Vampier
Partner: Ella i never let you go, even if you want to...

BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   za jan 02, 2010 2:23 pm

Yafuri keek verbaasd op naar haar toen haar ogen groot en leeg werden. "Ella?'' vroeg hij en hij zag dat ze na een tijdje weer met haar ogen knipperde en ze de naam van Milla zei. Yafuri wou dan vragen wat er was maar Ella gaf al snel genoeg antwoord. Yafuri slikte, blijkbaar had Ella een visioen gehad. Yafuri sloot voor kort zijn ogen, er was maar een ding dat hij op dit moment nog kon doen. Hij pakte zijn zwaard op en deed die op zijn rug. Vervolgens zette hij zichzelf recht via de paal waar hij vlakbij zat. Hij vouwde dan zijn handen en hij sloot zijn ogen weer. Hij mompelde wat onverstaanbaars en ineens schoten zijn ogen weer open. Ze waren helemaal zwart en Yafuri tilde Ella ineens op en rende het perron kei snel af richting het huis van Milla. Hij was nu in een soort trance waarbij hij niks voelde en zich gericht had op een ding. Pas als dat ding gedaan was zou hij terug komen uit de trance. En op dit moment was dat ding naar het huis toe van Milla.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Fight to the nightmare..   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Fight to the nightmare..
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Vampire Home :: Mensen Gebied :: Metrostation-
Ga naar: